[Synckolab] Synchronization to a shared folder is not working

Niko Berger niko.berger at corinis.com
Tue Jul 26 00:47:23 EDT 2005


Sven Mueller wrote:

>Alexey Melnikov wrote on 25/07/2005 19:40:
>  
>
>>Please let me know if this is a known issue. I couldn't find after a 
>>quick scan.
>>
>>I've configured Synckolab to store calendars in "Shared Folders/My 
>>Folders/Calendar" using folder tree view. However when I try to 
>>synchronize with my IMAP server it responds "Mailbox doesn't exist" to 
>>an IMAP APPEND command.
>>After investigating this further it seems that the client is trying to 
>>APPEND to "Shared Folders^My Folders^Calendar", while the server is 
>>using "/" as the hierarchy separator character.
>>
>>My configuration:
>>
>>Thunderbird 1.0.2 on Windows XP,
>>Sync Kolab 0.4.18
>>    
>>
>
>Don't know wether an appropriate bugreport is in the bug tracking system
>yet, but I have the same problem (and actually even had to enter the
>necessary configuration parameters into prefs.js manually because the UI
>wouldn't show any IMAP account).
>Same version of Sync Kolab (though I also tried 0.4.13 or something like
>that), also tried Thunderbird 1.0.2 and 1.0.6 on WinXP.
>
>cu,
>sven
>  
>
Hmmm... this does look weird. does this only happen when using imap 
shared folders, what imap server do you use, and what steps do I have to 
do to reproduce this behaviour... Also does normal viewing of messages 
using tbird (normal view) work?

Niko


More information about the Synckolab mailing list