[LibX] Firefox libX and Gmail problem

Ben Woodcroft woodibe at gmail.com
Wed May 26 23:32:52 PDT 2010


Hi again,

Impatience it is. I just checked and my cues now updated, and gmail is
lag-free. Thanks again for the fix.
ben

On 27 May 2010 08:41, Godmar Back <godmar at gmail.com> wrote:

> On Wed, May 26, 2010 at 6:24 PM, Ben Woodcroft <woodibe at gmail.com> wrote:
>
>> Hi Godmar,
>>
>> I was experiencing this problem also, and was happy to see other people do
>> all the work to get it fixed - thanks muchly. However, instead of upgrading,
>> I thought I'd just wait 24 hours. Now it doesn't seem to be fixed, even
>> though it has been >30 hours since Godmar's email.
>>
>> Maybe I'm just being impatient, but I thought I'd contribute my experience
>> in case it is useful to others as well. Why were we waiting 24 hours? I
>> didn't quite understand.
>>
>>
> When LibX is running in the browser, it checks at least once every 24 hours
> whether there are updates to the code that implements the cues. If so, it
> will download them. It may not do that if your computer is off, FF is not
> running, or you're not connected.
>
> The bug was a problem I had introduced when updating the Google cue when
> Google enabled faceted browsing.
>
> You can see which version of the cues you're running in Tools -> LibX ->
> Cue Options. See this snapshot at http://libx.org/images/libxcues1.png
>
> It should show Tues May 25.
>
>  - Godmar
>
>


-- 
Ben J Woodcroft, BE (Hons)

PhD Candidate
Ralph Laboratory
The University of Melbourne
Melbourne, Australia

tel: (+613) 8344 2319
b.woodcroft at pgrad.unimelb.edu.au
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.mozdev.org/pipermail/libx/attachments/20100527/aa1a46a2/attachment.html>


More information about the Libx mailing list