[LibX] Problems with LibX on IE - Windows 7 64-bit

Ian Chan ichan at csusm.edu
Thu Jul 8 14:25:00 PDT 2010


Yes, we did run it as administrator.


________________________________
From: Godmar Back <godmar at gmail.com>
Date: Thu, 8 Jul 2010 10:57:04 -0700
To: Joyce Ouchida <jouchida at usc.edu>
Cc: Ian Chan <ichan at csusm.edu>, "libx at mozdev.org" <libx at mozdev.org>
Subject: Re: [LibX] Problems with LibX on IE - Windows 7 64-bit


Not sure. Perhaps try running the setup program as "Administrator"?

 - Godmar

On Thu, Jul 8, 2010 at 1:50 PM, Joyce Ouchida <jouchida at usc.edu> wrote:
Yes, we've run into the same problem in IE8, 64bit Win7. It appears to install, but on restart of IE8, the toolbar doesn't appear.


On 7/1/2010 10:35 AM, Ian Chan wrote:
Has anyone else experienced problems installing LibX on IE8 and Windows 7 64-bit?

For us, after installation, the enable Libx dialog fails to appear and toolbar isn't available.


--------------------------------------------------

Ian Chan
Web Development Librarian
California State University San Marcos
http://library.csusm.edu/about/people/ian/
760.750.4385 [office]
760.683.4234 [mobile]




_______________________________________________
Libx mailing list
Libx at mozdev.org
https://www.mozdev.org/mailman/listinfo/libx



--

* * * * *
Joyce Ouchida
Senior Web Developer
USC Libraries
phone: 213-821-2298
e-mail: jouchida at usc.edu
twitter: USCLibraries


_______________________________________________
Libx mailing list
Libx at mozdev.org
https://www.mozdev.org/mailman/listinfo/libx


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.mozdev.org/pipermail/libx/attachments/20100708/e27f0888/attachment.html>


More information about the Libx mailing list