[LibX] problem with autolinking

M. Pola [BU Scientifico-Tecnologica E. Ferrari] michele.pola at unimore.it
Mon Apr 19 04:23:48 PDT 2010


I have a problem with autolinking.

My main catalogue is
http://opacsol.cedoc.mo.it/SebinaOpac/Opac?action=search (with variables 
following)

the autolinking creates THIS link, losing the ? for ,(space)
*http://opacsol.cedoc.mo.it/SebinaOpac/Opac, action=search*

This does not happen in the search mask of LibX bar,
only in autolinking.

It happens both if I configure my catalogue as GET or POST:
GET
http://opacsol.cedoc.mo.it/SebinaOpac/Opac?action=search (variables 
following)
POST

url: http://opacsol.cedoc.mo.it/SebinaOpac/Opac
post data temp: action=search (with variables following)


I tried to re-write e re-configure the catalogues many times but i still
can't fix it.

Can you help me?

test page, autolink catalogue is SEBINA
http://libx.org/editions/libxtestedition.php?edition=71231233.18


Thanks.
regards,

-- 
Michele Pola
Biblioteca Area
Scientifico-Tecnologica "Enzo Ferrari"
Università degli Studi di Modena e RE
Facoltà di Ingegneria
Via Vignolese 905/A - 41125 Modena Italia
Tel. ++39059-205.6175
Fax: ++39059-205.6277
Ufficio: 059-205.6308
---------------------
michele.pola at unimore.it
http//www.biblioingegneria.unimore.it
---------------------
personal: www.ht-arena.com/palofc1989

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.mozdev.org/pipermail/libx/attachments/20100419/073ea2ef/attachment.html>


More information about the Libx mailing list