[Camino] CFM build CPU useage

Mark Vaccaro vmvaccaro at yahoo.com
Wed Dec 8 18:37:08 EST 2004


Simon:
My set-up is G4 500MHz 896mbs ..I don't usually get
full memory usage outside graphics "stuff" ..I'm back
to the nightly builds post the link for CFMessagePort
build and I'll try again.. see what happens.
Mark
--- Simon Fraser <smfr at smfr.org> wrote:

> Are you still seeing these problems with the
> CFMessagePort build (not 
> CFM btw, that's something else!).
> 
> If you could give it another try and report back if
> you continue to see 
> problems, that would be good. It could be that the
> one time you tried 
> it your machine was thrashing through lack if memory
> or something.
> 
> Simon
> 
> 
> On Dec 3, 2004, at 5:59 pm, Mark Vaccaro wrote:
> 
> > I downloaded the newest CFM build a 2 days ago..
> it worked great 
> > multiply tabs and windows open and I could still
> navigate decent cpu 
> > usage in especially after the page loaded the cpu
> would go down 
> > rapidly to 6-35%. But now after awakening from
> sleep, just Yahoo Mail 
> > slows it to the point that I lose my cursor and my
> CPU monitor hits 
> > 99-100% which it hadn't done all day (actually,
> from when I downloaded 
> > the build). I had to close and restart Camino so I
> could navigate. Now 
> > it seems reasonable if not better.. getting very
> low cpu usage while I 
> > stay at Mozilla page 2-11% with mail, cal. etc
> open. But still get 
> > hi--80-90% when new page or tab opens???
> > Weird!
> > Mark
> 
> _______________________________________________
> Camino mailing list
> Camino at mozdev.org
> http://mozdev.org/mailman/listinfo/camino
> 


		
__________________________________ 
Do you Yahoo!? 
Meet the all-new My Yahoo! - Try it today! 
http://my.yahoo.com 
 



More information about the Camino mailing list